Terug

Spellen die we voor oktober 2023 op de markt brengen… Ten minste, die waarvan we de naam kunnen uitspreken! ?

Zoek je misschien nog een cadeau voor een jarige of ander feestvarken? Bekijk Ontdek dan de nieuwe spellen die de komende maanden in de winkel verschijnen, er is voor ieder wat wils ?
 • Beginners
 • Best Sellers - UNBOX NOW
 • Dixit
 • Familie
 • Kinderen
 • Knarr
 • Nieuwigheden
 • Seizoensfavorieten
 • Spellen
 • Ticket to Ride
 • Top Ten
 • Unlock!
 • Vrienden
 • Wie speelt er?
 • Zombie Kittens


In de eerste helft van 2023 brachten we al veel bijzondere spellen uit, denk maar aan:
? Champions
? The Number
? HINT Pocket
? SETUP
? Mantis
? Piratenplank
? Archeos Society
? Dobble Connect
? en nog vele andere… Je vindt al onze nieuwe spellen hier !

Ook deze week organiseren we een wedstrijd waarbij je één van de nieuwste spellen kunt winnen! Neem snel hier een kijkje. De wedstrijd eindigt op dinsdag 25 juli 2023 om 13.30 uur.

Ben jij ook zo benieuwd naar wat we voor je in petto hebben? We houden je niet langer in spanning, hier komen Welke games worden de komende maanden uitgebracht? Ben je net zo enthousiast om alle titels te ontdekken als wij om ze aan je te presenteren? Kom op, let’s go ?

VOOR DE allerkleinsten

Zombie Kittens is er nu ook in het Nederlands!

Leeftijd: 7+ | Aantal spelers: 2-5 | Duur: 15 minuten

Zombie Kittens is een nog krankzinniger versie van Exploding Kittens, die je onafhankelijk of samen met andere versies uit het gamma kunt spelen.

In Exploding Kittens mag je zoveel kaarten op je hand hebben als je wilt en tijdens jouw beurt mag je zoveel kaarten spelen als je wilt om je vrienden een fikse loer te draaien ?. Zet je schrap voor gewelddadige, geschifte effecten, jullie zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken!
Hoeveel kaarten je ook aflegt, je moet in elk geval één kaart omdraaien en dan maar hopen dat je poezelige pootjes geen Exploding Kitten treffen.
Mocht je toch een exploding kitten omdraaien en je hebt een zombiekat in de hand, dan mag je de exploding kitten terug aan de stapel toevoegen, verder spelen en zo een andere speler de dood in jagen!

Voor een avond vol plezier

Top Ten, een partyspel met een vernieuwende vorm van communiceren!

Leeftijd: 14+ | Aantal spelers: 4-9 | Duur: 30-60 minuten

Top Ten is in de Franstalige versie heel populair en werd zelfs genomineerd voor ‘spel van het jaar’ voor de twee meest prestigieuze spellenprijzen ter wereld.

Dit jaar verschijnt ook de Nederlandstalige versie van het spel!

Top Ten is een hilarisch en heel eenvoudig spel! Een speler leest een thema voor, bijvoorbeeld: ‘Welk voorwerp neem je mee naar een onbewoond eiland?’  De andere spelers formuleren een antwoord op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 een kl***voorwerp is en 10 het meest geweldige voorwerp op aarde. Als de speler die het thema voorlas, de antwoorden in de juiste volgorde kan leggen, van 1 naar 10, wint iedereen de ronde.

Dixit meets Disney

Leeftijd: 8+ | Aantal spelers: 3-6 | Duur: 30 minuten

Dixit is het basisspel. Het spel bestaat in meerdere versies en er zijn bovendien een tiental uitbreidingen verkrijgbaar, waardoor Dixit uitgroeide tot een waar gamma van spellen.

Nu de uitgever van dit gammaLibellud, een samenwerking is aangegaan met Disney, weet je dat er alweer een pareltje op komst is ?

Dixit Disney Edition Mis een eenvoudig en luchtig spel: een combinatie van beelden interpreterenfantasie en veronderstellingen. De spelers wacht een uitdaging, maar een aangename, dankzij de prachtige illustraties uit de Disney-wereld. De afbeeldingen hebben één ding gemeen: een geheimzinnige beschrijving in één zin, die bij slechts één kaart past. Vind de juiste kaart om punten te verdienen.
Dankzij de 84 kaarten met illustraties uit bekende films van Disney en Pixar, van Steamboat Willie tot Turning Red, zal Dixit Disney Edition je zeker bekoren.

Deze wedstrijd werd afgesloten op dinsdag 25 juli 2023, om 13u30.
Hou onze social media kanalen in de gaten en neem binnenkort deel aan een nieuwe giveaway! ?

Dit pareltje zal vanaf 15 september 2023 verkrijgbaar zijn in de winkel.

KORTE SPELLEN

Ticket to Ride neemt je mee naar Berlijn!

Leeftijd: 8+ | Aantal spelers: 2-4 | Duur: 10-15 minuten

We hoeven je Ticket to Ride vast niet meer voor te stellen!

Dankzij de eenvoudige spelmechaniek waarbij je bestemmingen moet bereiken door treinrouteste bouwen, is Ticket to Ride – Berlijn een snelle, compacte versie van het basisspel. Deze variant neemt je mee naar de culturele hoofdstad van Europa. Maak een boottocht op de Spree, fiets onder de Brandenburger Tor of bewonder de meesterwerken in het Pergamonmuseum.
Voor het eerst in de geschiedenis van Ticket to Ride kun je zelfs de snelle, ondergrondse metro nemen.

Stel een bende Vikingen samen in Knarr!

Leeftijd: 8+ | Aantal spelers: 2-4 | Duur: 25 minuten

Jij bent de leider van een bende Vikingen die je naar nieuwe bestemmingen stuurt. Je rekruteert nieuwe leden voor je bende en kiest de beste gebieden om te verkennen. Afhankelijk van de bestemmingen die je bereikt (voor handel of voor macht) en de Vikingen die je vergezellen, kun je je reputatie verbeteren en nog meer rijkdommen verwerven.

In elke beurt moet je kiezen:
? een nieuw lid toevoegen aan je bende Vikingen, de effecten activeren van alle bendeleden met hetzelfde symbool en op het centrale speelbord een nieuw lid kiezen tussen de beschikbare Vikingen van dezelfde kleur;
? nieuwe gebieden verkennen.

Vervolgens kun je met de nieuwe gebieden handeldrijven en zo meer rijkdom of reputatie verwerven.

Maar wees snel: Knarr is een race om punten waarin je snel en opportunistisch moet zijn!

Wat meer uitdaging

Beleef de ervaring van een escaperoom thuis met Unlock!

Leeftijd: 10+ | Aantal spelers: 1-6 | Duur: 30 tot 45 minuten

Het gamma Unlock! omvat ondertussen al meer dan tien spellen geïnspireerd door escaperooms.

Het principe is heel eenvoudig: nadat je de context van het scenario hebt gelezen, start je je avontuur in een kamer (een kaart van een kamer met daarop verschillende getallen). Zoek in de kamer voorwerpen. Opgelet, sommige voorwerpen zitten verstopt! Visuele of audioraadsels belemmeren je vooruitgang. Werk samen met je medespelers om het mysterie binnen de tijd op te lossen.

Binnenkort verschijnen drie nieuwe avonturen in het gamma. In tegenstelling tot de vorige avonturen van Unlock! zijn dit Korte Avonturen: avonturen die je in 30 tot 45 minuten moet oplossen. Bovendien hebben ze een klein formaat, handig om mee te nemen of om cadeau te doen als kennismaking met het gamma.

Zo … Dat was het voor nu!

Want we mogen het alleen hebben over de spellen die binnenkort op de markt komen. Stel je eens voor, een combinatie van Cortex en Disney, zou dat wat zijn? Oeps! Ik heb al te veel gezegd, doe maar alsof je dit niet hebt gelezen ?

Blijf onze blog volgen en volg ons op Facebook en Instagram, zo ben je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes over nieuwe titels en nog veel meer!